_DSC6159 (2)

Hilde Overøye Handegard
Daglig leder

Tlf 9449 8225
hilde [krøll] trondheimkultur.no
Kontortid man-tirs-tors-fre kl 10 – 15
Kontoradresse Prinsensgate 44 (4. etg), 7011 Trondheim

Ansatt siden 2009, har bakgrunn som danser og leder av Foreningen Flamenco Trondheim, lærer ved Trondheim katedralskole og manusredaktør hos Nettopp Media AS. Sivilingeniør innen elektroakustikk, med hobbybakgrunn fra korps, teater, revy, storband og mange ulike danseformer.

_DSC6149Hege Willadsen
Arrangementsansvarlig

Tlf 9151 0747
hege[krøll] trondheimkultur.no / hege [krøll] musikkfesttrondheim.no
Kontortid tirs og tors kl 10 – 13
Kontoradresse Prinsensgate 44 (4. etg), 7011 Trondheim

Ansatt fra desember 2013, og har bakgrunn fra NRK, skoleverket, NAF og mye annet. Har et stort kontaktnett, og vil få Musikkfest inn i større rammer. Jobber 40 % for TKN og resten av tiden som frilansjournalist. Erfaringen fra musikk begrenser seg til korpsdeltagelse tidlig på 80-tallet og pianoklimpring. Siden da tok idretten over hennes interesse.


 Styret 2017/2018

Portrett_Lotte

Lotte Evensen
Leder
tlf 97988003

lotte[krøll] trondheimkultur.no

Utdannet kunstner fra Kunsthøyskolen i Bergen. Jobber for Heimdal Kunstforening som kunstnerisk ansvarlig og formidler. Underviser i keramikk og har lang erfaring med styrearbeid.

Katrine_MoeKatrine Moe
Nestleder

Tidligere leder i Trondheim vikinglag. Har en bachelor i religionsvitenskap og skriver nå master i likestilling og mangfold ved NTNU. Har også erfaring fra en del prosjekt- og arrangementsarbeid. Er  sanger, og driver blant annet med kveding.

 

Bente_HoynesBente Høynes
Styremedlem

Bakgrunn fra Leinstrand Songlag og Korsvikaspillet, og har jobbet mange år som frivillig under Olavsfestdagene. Kor- og korpskoordinator i styringsgruppa til Musikkfest Trondheim.

 

Børre Lien
Styremedlem

Messingblåser i korps og tangentspiller på hjemmebane. Bosatt på sørsia av byen, og opptatt av gode premisser for grasrotkultur der folk bor. Kulturutøvelse er tett vevd sammen med skole, naboskap, idrett og frivillighet. Kommunen må bistå med kulturarenaer der det er behov for det, både i midtbyen og i bydelene.

 

Tore Skaret
Styremedlem

Gift, har fire barn som alle er korpsbarn. Lærerutdannet med lang fartstid i trondheimsskolen. Nå Key Account Manager for Datec Norge. Spiller selv saxofon i Byåsen Musikkorps og er aktiv i NMF.

 

 

Marit Helen Erland
Varamedlem*

Daglig leder, Byåsen Frivilligsentral

 

 

Martine Ildal Utne
Varamedlem*

Leder i improvisasjonsgruppa “Improoperatørene”, teaterinstruktør og styremedlem i teaterlaget i BUL.
Snart ferdigutdannet sykepleier.

 

 

* = Våre varamedlemmer er aktive styremedlemmer som deltar på styremøter og i arbeidet med å gjennomføre handlingsplanen vår