KURS 

TKN retter fokusert mot alle medlemsorganiasjoner og ønsker å bidra til å styrke  organisasjonen. Vi har mål om å holde relevante kurs hver måned som kan bidra til utvikling og vekst. 

I desember/januar hvert år sender vi ut en medlemsundersøkelse til alle våre medlemmer der medlemmene kan si mer om hva de ønsker vi skal kunne bidra med. 

Alle medlemsorganisasjonene får en egen kode slik at de kan se kursene vi har arrangert i etterkant. Det åpner for at flere i styret eller i orgnaisasjon kan se innholdet i kurset. Allikevel er det viktig å være med på kursene når det foregår. Der kan man stille spørsmål og bidra til diskusjon. 

KOMMENDE KURS:

September   – Kurs i scenesminke – teatersminke

Oktober        – kurs i hvordan lage lønnsomme og gode arrangement?
November    –
Kurs i hvordansøke på midler fra Trondheim kommune
                       – Arrangement for våremedlemmer på Breidablikk     
                         aktivitetssenter. Mer om dette innen kort tid.

 

PS! MEDLEMMER FÅR EGEN INNLOGGINGSKODE.

Gå til kurssider
Bli medlem her!

Arrangerte Kurs

For å få tilgang til kurssidene må du først bli medlem. Her kan din organisasjon melde seg inn i Trondheim Kulturnettverk. Prisen er kun kr 550,- per år.  INNMELDING HER!

Her er en oversikt over kursene vi har arrangert som du kan få tilgang til:

 1. SØKE STØTTE -Kurs i Hvordan søke støttemidler ved Trygve. Fætten ved. kulturseksjonen i Trondheim kommune. Arrangert i Mai 2021.
 2. SOME – Kurs i bruk av SOME som Facebook og Instagram for å markedsføre din organisasjon, et arrangement, en konsert eller for rekruttering. Du lærer hvordan du kan gå frem for å gjøre dette selv.  Arrangert i 16. juni 2021 av Desell Design ved Tove J. Nerdahl.
 3. SOME 2 – Kurs i fordypning ved bruke av SOME og google – annonsering. Her lærer du hvordan du oppretter annonsert og hvordan man går frem for å annonsere til spesifikke kundegrupper på ulike lokasjoner. Arrangeres 18. august 2021 av Desell Design ved Tove J. Nerdahl
 4. KURS I STYREARBEID
  Kurset er et grunnkurs i styrearbeid der vi går igjennom de viktigste punktene et styre bør/må forholde seg til. Vi kommer til å gå inn på områder som mål, ledelse, økonomi, rollebeskrivelser, saksgang og formalitet med mer. Kurset har som mål å gi deltakerne innspill slik at man kan få mer effektiv kommunikasjon og bedre beslutninger i styret. Kurset holdes av Per Magne Rønne fra Eiendomsfinans og SMB Support AS.
 5. Foredrag om INSPIRASJON og MOTIVASJON 
  TITTEL: BOB DYLANS 10 BUD
  Foredraget ble presentert av Petter Myhr, direktør for Olavsfest. 
  Det foregikk kun Live! 
 6. KURS I ENKEL REGNSKAPSFØRING
  Detter et kurs for nyebgynnere i enkel regnskapsføring. Kurset egner seg for organisasjoner som IKKE er mva registrert. Kurset presenteres av Anne-Grethe Hofnes fra A-G regnskap.
 7. KURS I REKRUTTERING 
  Dette er et kurs i rekruttering for organisasjoner. Her kan du få tips til hvordan du kan beholde eksisterende medlemmer, tiltrekke de som har sluttet og inspirere nye medlemmer til å engasjere seg i organisasjonen. 
 8. KURS I Å LAGE EGEN YOU TYBE KANAL.
  Dette er et kurs i hvordan du kan sette opp din egen You Tube – kanal og promotere det du driver med. Du får også lære noe om hvordan du kan tjene penger på dine videoer eller din kanal.