Kurs for medlemmer

Trondheim Kulturnettverk arrangerer kurs som er til nytte for våre medlemmer hver måned gjennom hele året bortsett fra juli og desember. Det er fint om våre medlemmer tipser om kurs de ønsker vi skal arrangere. 

Ved å bli medlem av Trondheim kulturnettverk får du tilgang til de eksklusive kursene vi arrangerer. 

For å få tilgang til kurssidene må du først bli medlem, noe du gjør på denne siden

Deretter vil du få tilsendt en spesiell kode fra oss som du og din organisasjon kan bruke for å komme inn på kurssidene. 

Her er en oversikt over kursene vi har arrangert som du kan få tilgang til:

 1. SØKE STØTTE -Kurs i Hvordan søke støttemidler ved Trygve. Fætten ved. kulturseksjonen i Trondheim kommune. Arrangert i Mai 2021. 
 2. SOME – Kurs i bruk av SOME som Facebook og Instagram for å markedsføre din organisasjon, et arrangement, en konsert eller for rekruttering. Du lærer hvordan du kan gå frem for å gjøre dette selv.  Arrangert i 16. juni 2021 av Desell Design ved Tove J. Nerdahl. 
   
 3. SOME 2 – Kurs i fordypning ved bruke av SOME og google – annonsering. Her lærer du hvordan du oppretter annonsert og hvordan man går frem for å annonsere til spesifikke kundegrupper på ulike lokasjoner. Arrangeres 18. august 2021 av Desell Design ved Tove J. Nerdahl.
 4. MOTIVASJON OG INSPIRASJON
  Vi inviterer Petter Myhr, direktør for Olavsfestdagene, til å holde kurs /foredrag TiRsdag 14. september i Trykkeriet Scene kl. 18.00.
  Tiden etter Covid kan være en utfordring for medlemmene i mange organisasjoner. Denne kvelden kan man lære mer om hvordan ledere og styret i de ulike organisasjoner kan inspirere deltakere til å komme tilbake til høyt engasjement etter covid-19. 
 5. DRIFT AV ORGANISASJON
  Vi inviterer til kurs i hvordan man kan drifte en organisasjon med et godt velfungerende styre og gode økonomiske rammer. Dette kurset arrangeres i midten av oktober 2021. Har ikke dato for dette kurset enda.

Er du medlem?

Klikk deg inn på kurssidene her.