KURS 

TKN retter fokusert mot alle medlemsorganisajoner og ønsker å bidra til å styrke  organisasjonen. Vi har mål om å holde relevante kurs hver måned som kan bidra til utvikling og vekst. 

I desember/januar hvert år sender vi ut en medlemsundersøkelse til alle våre medlemmer der medlemmene kan si mer om hva de ønsker vi skal kunne bidra med. 

Alle medlemsorganisasjonene får en egen kode slik at de kan se kursene vi har arrangert i etterkant. Det åpner for at flere i styret eller i orgnaisasjon kan se innholdet i kurset. Allikevel er det viktig å være med på kursene når det foregår. Der kan man stille spørsmål og bidra til diskusjon. 

Kommende kurs

For å få tilgang til kurssidene må du først bli medlem. Her kan din organisasjon melde seg inn i Trondheim Kulturnettverk. Prisen er kun kr 550,- per år.  INNMELDING HER!

Her er en oversikt over kommende kurs som du kan få tilgang til:

TIPS til suksessfullt arrangement ligger inne på kurs-sidene nå.

PS! MEDLEMMER FÅR EGEN INNLOGGINGSKODE.

Gå til kurssider
Bli medlem her!

Arrangerte kurs

For å få tilgang til kurssidene må du først bli medlem. Her kan din organisasjon melde seg inn i Trondheim Kulturnettverk. Prisen er kun kr 550,- per år.  INNMELDING HER!

Her er en oversikt over kursene vi har arrangert som du kan få tilgang til:

Mai 2021  – Kurs i hvordan søke støttemidler.  Presenteres avTrygve Fætten fra Trondheim kommune. 

Juni 2021 – Kurs i bruk av SOME som FB og Insta for å markedsføre din  organisasjon eller et arrangement. Kurset presenteres av DELSELL DESIGN, Tove I Nerdahl. 

August 2021 – Kurs i Fordypning av SOME med Google annonsering. Hvordan opprette annonser til spesifikke formål. Presenteres av DESELL DESIGN. 

Oktober 2021 –  Kurs i styrearbeid. Grunnkurs i styrearbeid gjennomgår de viktigste punktene et styre må /bør forholde seg til. Kurset holdes av Per Magne fra Eiendomsfinans og SMB Support AS.

November 2021 – Inspirasjon og Motivasjon. Bob Dylans 10 bud. Foredrag av Petter Myhr, tidligere direktør for Olavsfest. 

Januar 2022 – Kurs i Enkel Regnskapsføring. Regnskap for nybegynnere. Kurset presenteres av Anne-Grethe Hofsnes fra A-G regnskap, nå Vekstra Trondheim AS.

Februar 2022 – Kurs i Rekruttering. Her får du tips til hvordan du kan beholde eksisterende medlemmer og tiltrekke deg de som har sluttet, samt hvordan du kan nå ut og inspirere nye medlemmer til å bli med i Organisasjonen. Kurset holdes av Nina Skjemstad,  Trondheim Kulturnettverk. 

Juni 2022 – Kurs i hvordan sette opp egen You Tube Kanal og hvordan du kan promotere det du driver med og tjene penger via den. Kurset er laget av Alexandra Sliwa, Influenser og Blogger, utdanning i Markedsføring ved bruke av SOME.  

November 2022 – Kurs i bruk av teatersminke. Et kurs for de som driver med Scenekunst enten det er Kor, Teaterlag, skuespill, humor, fortellerkunst og liknende. Du lærer å fremheve eller dempe det du ønsker å gjøre noe med. Linker om effekten av lyssetting følger også med. Kurset er laget av Linda Normann, hudpleier og sminkør.

Februar 2023 – Kurs i Hvordan søke om støttemidler via EU. Her er det linker til flere kurs som ligger på Erasmus + sine sider. Les mer om dette via deres sider. 

Mars 2023 – Kurs i Styrearbeid og  inspirasjon 

Juni 2023 – Kurs i TIPS til suksessfulle arrangement.