KURS 

TKN retter fokusert mot alle medlemsorganisajoner og ønsker å bidra til å styrke  organisasjonen. Vi har mål om å holde relevante kurs hver måned som kan bidra til utvikling og vekst. 

I desember/januar hvert år sender vi ut en medlemsundersøkelse til alle våre medlemmer der medlemmene kan si mer om hva de ønsker vi skal kunne bidra med. 

Alle medlemsorganisasjonene får en egen kode slik at de kan se kursene vi har arrangert i etterkant. Det åpner for at flere i styret eller i orgnaisasjon kan se innholdet i kurset. Allikevel er det viktig å være med på kursene når det foregår. Der kan man stille spørsmål og bidra til diskusjon. 

Kommende kurs

For å få tilgang til kurssidene må du først bli medlem. Her kan din organisasjon melde seg inn i Trondheim Kulturnettverk. Prisen er kun kr 550,- per år.  INNMELDING HER!

Her er en oversikt over kommende kurs som du kan få tilgang til:

Dato

Tittel

Beskrivelse

15.11

Kurs i scenesminke – teatersminke

Blir publisert på vår hjemmeside. Våre medlemmer kan se dette når de selv ønsker. Kurset er tilgjengelig nå.

09.11

Medlemsmøte

Kurs i søknad på midler fra Trondheim og interaktivt kurs i forholdet mellom å drifte og lede en organisasjon versus en bedrift, samt informasjon om prosessen med arrangementet for Trondheim som Europeisk Frivillighetshovedstad 2023. Hva kan hver enkelt organisasjon bidra med eller presentere? Dette blir IKKE filmet. Man må være tilstede for å få det med seg. Presentasjon om hvordan søke på økonomisk støtte fra Trondheim kommune, presentert av Trygve Fætten er publisert og tilgjengelig for våre medlemmer.

PS! MEDLEMMER FÅR EGEN INNLOGGINGSKODE.

Gå til kurssider
Bli medlem her!

Arrangerte kurs

For å få tilgang til kurssidene må du først bli medlem. Her kan din organisasjon melde seg inn i Trondheim Kulturnettverk. Prisen er kun kr 550,- per år.  INNMELDING HER!

Her er en oversikt over kursene vi har arrangert som du kan få tilgang til:

Dato

Tittel

Beskrivelse

Mai 2021

Kurs i Hvordan søke støttemidler 

Nytt kurs presenteres på Medlemsmøtet 9. november 2022. Ny presentasjon er nå tilgjengelig for våre medlemmer.
Ved Trygve Fætten ved Kulturenheten i Trondheim kommune.

16. juni 2021

Kurs i bruk av SOME som Facebook og Instagram

For å markedsføre din organisasjon, et arrangement, en konsert eller for rekruttering. Arrangeres av Desell Design ved Tove J. Nerdahl.

18. august 2021

Kurs i fordypning ved bruk av SOME og google – annonsering

Her lærer du hvordan du oppretter annonsert og hvordan man går frem for å annonsere til spesifikke kundegrupper på ulike lokasjoner. Arrangeres av Desell Design ved Tove J. Nerdahl

 

Kurs i styrearbeid

Grunnkurs i styrearbeid der vi går igjennom de viktigste punktene et styre bør/må forholde seg til. Kurset holdes av Per Magne Rønne fra Eiendomsfinans og SMB Support AS.

 

Foredrag om INSPIRASJON og MOTIVASJON – BOB DYLANS 10 BUD

Foredraget ble presentert av Petter Myhr, direktør for Olavsfest. Kurset holdes kun Live!

 

Kurs i enkel regnskapsføring

Kurs for nyebgynnere i enkel regnskapsføring. Kurset presenteres av Anne-Grethe Hofnes fra A-G regnskap.

 

Kurs i rekruttering

Få tips til hvordan du kan beholde eksisterende medlemmer, tiltrekke de som har sluttet og inspirere nye medlemmer til å engasjere seg i organisasjonen.

 

Kurs i å lage egen You Tube kanal

Hvordan du kan sette opp din egen You Tube – kanal og promotere det du driver med. Du får også lære noe om hvordan du kan tjene penger på dine videoer eller din kanal.

 

Kurs i teater og – scenesminke

Et kurs for de som underholder fra scenen, ente det er teaterlag, kor, skuespillere, foredragsholdere, komikere, eller fortellerkunst. Her lærer du hvordan du kan fremme og dempe det du ønsker å fremvise på scenen.