Strinda og Midtbyen Husflidslag om TKN

Hilde HandegardAktuelt

Bilde-Anette-Meek-1024x678

Anette Meek er sekretær i Midtbyen husflidslag, i tillegg er hun varamedlem i TKN.

– TKN hjalp oss å finne lokaler til vevstue

Det er ikke bare bare å finne lokaler når man har mange vevstoler som krever plass. Nå har Midtbyen og Strinda husflidslag fått plass på Ringve VGS. «Vi skal jo ha krav på å låne skoler, men uten hjelp av TKN hadde vi ikke hatt vevstue» sier Anette Meek, sekretær i Midtbyen husflidslag . TKN tok jobben med å ta dialogen med kommunen for å hjelpe husflidslagene som så sårt trengte hjelp.

Det å ha tilholdssted på en skole er bra. Husflidslagene ser for seg en løsning som kan fungere; «Elever som går på designtekstil skal ha muligheten til å velge vev, men skolene har ikke vever. Vi kunne godt tenkt oss et samarbeide der vi har ei god og ikke minst stabil vevstue».

 

Midtbyen og Strinda husflidslag har vært medlemmer av Trondheim kulturnettverk soden 2010. Midtbyen husflidslag er et av de yngste lagene i Sør-Trøndelag og ble stiftet i 2002. Midtbyen husflidslag er takknemlig for at Trondheim kulturnettverk hjalp til med å finne lokaler til dem.