Tillerblæsen om TKN

Hilde HandegardAktuelt

– TKN har gitt oss mer goodwill fra politikerne

Tillerblæsen er et janitsjarkorps som er glad i alt det utradisjonelle. De liker swingende musikk, men spiller ‘alt’.» Tillerblæsen har vært medlem i TKN lenger enn noen kan huske, det vil si fra tiden vi het Trondheim Musikkråd (før 2007).

Anne Lise By Olsen og Anne Mari Husby Fiksdal i TIllerblæsen

Anne Lise By Olsen og Anne Mari Husby Fiksdal spiller i Tillerblæsen

Vi tok oss en prat med Anne Mari Husby Fiksdal som spiller i korpset. Hun sier hun er fersk i Tillerblæsen, og med en liten latter sier hun at hun er egentlig en aspirant som nylig har gått over til junior.

Vi spør henne hva TKN har betydd for Tillerblæsen. Hun mener det er viktig at TKN finnes som organ. «TKN kan øve innspill til politikerne som vi på golvet ikke har muligheten til». Hun tror TKN har jobbet bra for korps uten at de har merket så mye til det, men det har blitt lagt merke et det er mer goodwill fra politikerne i det siste. Det med tanke på økt økonomisk støtte, så noen har fått øynene opp for hva som rører seg.