_DSC6159 (2)

Hilde Overøye Handegard
Daglig leder

Tlf 9449 8225
hilde [krøll] trondheimkultur.no
Kontortid man-tirs-tors-fre kl 10 – 15
Kontoradresse Prinsensgate 44 (4. etg), 7011 Trondheim

Ansatt siden 2009, har bakgrunn som danser og leder av Foreningen Flamenco Trondheim, lærer ved Trondheim katedralskole og manusredaktør hos Nettopp Media AS. Sivilingeniør innen elektroakustikk, med hobbybakgrunn fra korps, teater, revy, storband og mange ulike danseformer.

_DSC6149Hege Willadsen
Arrangementsansvarlig

Tlf 9151 0747
hege[krøll] trondheimkultur.no / hege [krøll] musikkfesttrondheim.no
Kontortid tirs og tors kl 10 – 13
Kontoradresse Prinsensgate 44 (4. etg), 7011 Trondheim

Ansatt fra desember 2013, og har bakgrunn fra NRK, skoleverket, NAF og mye annet. Har et stort kontaktnett, og vil få Musikkfest inn i større rammer. Jobber 40 % for TKN og resten av tiden som frilansjournalist. Erfaringen fra musikk begrenser seg til korpsdeltagelse tidlig på 80-tallet og pianoklimpring. Siden da tok idretten over hennes interesse.


 Styret 2018/2019

Børre Lien
Leder

tlf 930 85 111  borre [krøll] trondheimkultur.no

Messingblåser i korps og tangentspiller på hjemmebane. Bosatt på sørsia av byen, og opptatt av gode premisser for grasrotkultur der folk bor. Kulturutøvelse er tett vevd sammen med skole, naboskap, idrett og frivillighet. Kommunen må bistå med kulturarenaer der det er behov for det, både i midtbyen og i bydelene.

 

Amanda Fayant
Styremedlem

Opprinnelig fra Canada. Leder for Mosaic Festival Trondheim. Hun er urfolk (Cree/Métis) og har studert og jobbet lenge med kunst og kultur. Har akkurat begynt på Master i Filosofi- Indigenous Studies på universitetet i Tromsø. Jobber med formidling av kunst og kultur, spesielt til barn og ungdom.

 

Marina Ogarkova
Styremedlem

Opprinnelig fra St. Petersburg i Russland. Utdannet filolog fra Russland (Mastergrad i russisk språk og litteratur), studerte Voksnes Læring på NTNU og tok fag Styrekompetanse 1 og Situasjonsbestemt ledelse på BI i Trondheim. Jobbet som styreleder i forening «Glad i læring»  i 5 år. (Foreningen kjører forskjellige kurs for barn og ungdom på russisk).

 

Martine Røys Nesbakk
Styremedlem

Bakgrunn innan drama og teater, blant anna utdanna faglærar med PPU i drama & teater, samfunnsfag og engelsk frå NTNU. Medlem av Sjiraffen Kultursenter, hovudsakleg som skodespelar, men også litt som instruktør og assisterande instruktør ved behov.

 

Tore Skaret
Styremedlem

Gift, har fire barn som alle er korpsbarn. Lærerutdannet med lang fartstid i trondheimsskolen. Nå Key Account Manager for Datec Norge. Spiller selv saxofon i Byåsen Musikkorps og er aktiv i NMF.

 

 

Bente Øvlisen Bresges
Varamedlem*

Styremedlem i Sør-Trøndelag Husflidslag. Utdannet håndarbeidslærer og vever.

Jobber på Camphill Rotvoll verksteder og leder vevstua som gir omsorg og tilrettelagt arbeide.

 

Martine Ildal Utne
Nestleder og varamedlem*

Leder i improvisasjonsgruppa “Improoperatørene” og teaterinstruktør i teaterlaget i BUL Nidaros.
Er i tillegg utdannet sykepleier og jobber til daglig innen psykisk helsevern.

 

 

* = Våre varamedlemmer er aktive styremedlemmer som deltar på styremøter og i arbeidet med å gjennomføre handlingsplanen vår