_DSC6159 (2)

Hilde Overøye Handegard
Daglig leder

Tlf 9449 8225
hilde [krøll] trondheimkultur.no
Kontortid man-tirs-tors-fre kl 10 – 15
Kontoradresse Prinsensgate 44 (4. etg), 7011 Trondheim

Ansatt siden 2009, har bakgrunn som danser og leder av Foreningen Flamenco Trondheim, lærer ved Trondheim katedralskole og manusredaktør hos Nettopp Media AS. Sivilingeniør innen elektroakustikk, med hobbybakgrunn fra korps, teater, revy, storband og mange ulike danseformer.


 Styret 2019/2020

Martine Ildal Utne
Leder

tlf 416 21 351 martine [krøll] trondheimkultur.no

Leder i improvisasjonsgruppa “Improoperatørene” og teaterinstruktør i teaterlaget i BUL Nidaros.
Er i tillegg utdannet sykepleier og jobber til daglig innen psykisk helsevern.

Børre Lien
Nestleder

tlf 930 85 111  borre [krøll] trondheimkultur.no

Messingblåser i korps og tangentspiller på hjemmebane. Bosatt på sørsia av byen, og opptatt av gode premisser for grasrotkultur der folk bor. Kulturutøvelse er tett vevd sammen med skole, naboskap, idrett og frivillighet. Kommunen må bistå med kulturarenaer der det er behov for det, både i midtbyen og i bydelene.

Marina Ogarkova
Styremedlem

Opprinnelig fra St. Petersburg i Russland. Utdannet filolog fra Russland (Mastergrad i russisk språk og litteratur), studerte Voksnes Læring på NTNU og tok fag Styrekompetanse 1 og Situasjonsbestemt ledelse på BI i Trondheim. Jobbet som styreleder i forening «Glad i læring»  i 5 år. (Foreningen kjører forskjellige kurs for barn og ungdom på russisk).

 

Martine Røys Nesbakk
Styremedlem

Bakgrunn innan drama og teater, blant anna utdanna faglærar med PPU i drama & teater, samfunnsfag og engelsk frå NTNU. Medlem av Sjiraffen Kultursenter, hovudsakleg som skodespelar, men også litt som instruktør og assisterande instruktør ved behov

Anne Kristin Øie
Styremedlem

Styremedlem i Klæbu Kulturråd.

Trude Norland Kvenild
Varamedlem*

Styremedlem i Sør-Trøndelag Husflidslag.

* = Våre varamedlemmer er aktive styremedlemmer som deltar på styremøter og i arbeidet med å gjennomføre handlingsplanen vår